“Israel som mental tilstand”

Kom til møde onsdag den 31. oktober 2018 kl. 19 med pastor Poul Joachim Stender, der vil tale om “”Israel som en mental tilstand” – i Det Jødiske Hus i Krystalgade.

Poul Joachim Stender

Poul Joachim Stender (Facebook)

Poul Joachim Stender er cand.theol. og sognepræst i Kirke Saaby og Kisserup sogn på Midtsjælland. Derudover er han forfatter til en række bøger bl.a. Spejl dig, konfirmand (1998), Præsten og Kogejomfruen (2003) og Gud i vold (2005). Han er desuden kendt for sine meninger om, at nydelse skal tilbage i folkekirken. Poul Joachim Stender har i en periode også været feltpræst på Sjælsmarks Kaserne og præst ved den danske kirke i Los Angeles. Han arbejder desuden som rejseleder på ture til Israel for Akademisk Rejsebureau og har igen og igen talt Israels sag i pressen.

Tilmelding sker med en mail til info@dansk-israelsk-selskab.dk senest mandag den 29.oktober. Har man ikke mulighed for at sende en mail, kan tilmelding ske til vores sekretær Jørgen Svaneberg på tlf. 2299 7833.